Sitemap    

L
  

Bilen

Forberedelse sæson 2013

Samtidig med at crosskarten skulle gøres klar til Niklas, skulle Seaten også gøres klar. Jeg sendte gearkassen afsted til renovering, men desværre fik jeg at vide efter flere ugers venten og kun 2 uger før sæsonstart, at det ikke kunne lade sig gøre at lave den. Så var gode råd dyre, for hvad nu....jeg gik virkelig i tænkeboks. Det endte med at jeg bestemte mig for at bestille en ny gearkasse i Tjekkiet. Desværre har det betydet, at jeg ikke kunne blive færdig til de 2 første løb i sæsonen, så jeg satsede på at blive færdig til NEZ i Nysum.
 

Forberedelse sæson 2011

I vinters startede vi med at rengøre bund og hjulkasser for gammel tectyl og male bunden, så skulle det gerne blive nemmere at vaske bilen ren efter løbene. Derefter gik vi igang med at lave glasfiberbagskærme, og så skulle bilen jo også lige friskes op med en ny gang maling. Topstykket blev sendt til renovering og motoren blev serviceret, så den kunne blive tip top igen.

Div. billeder undervejs til sæson 2011

Fra forberedelserne til sæson 2009.

Vinteren blev brugt på at lave bilen bredere og finde forskellige nye reservedele, bl.a. har jeg købt en ny gearkasse. Det kneb jo med at få den til at holde sidste år.

Her er lidt billeder af bilen efter den er blevet udbygget.