Sitemap    

L
  

Rulledag 4. juli 2009

                                        Så kom dagen, hvor Bjarne & jeg havde arrangeret rulledag hos Bavnevejens Auto i Mellerup.
 
 Vi mødtes kl. 8.00 fik læsset nogle biler af i gården, så vi kunne studere hinandens biler lidt.

Så var det tid til rundstykker, kaffe og en masse racersnak på kryds og tværs, der var jo flere grene af motorsporten repræsenteret.

Efter en god times tid, begyndte uroen og brede sig og folk ville gerne i gang med rulningen”…….for hvor mange HK havde bilerne egentlig??

Der blev kikket både ude og inde, der var både folkeracere, rallycrossere, drifting, clio cup, Legend Car, 1600 Challange så der var nok både at se på og snakke om.

Vi havde lavet en aftale med VM-Motorsport, som viste og fortalte om udlejning af Clio Cup og Legend Cars biler. Derudover kom John Gammelgaard med sin 1600 Challange bil.

Så der var rig mulighed for også at snakke med nogle asfalt-kørere.

 
Vi fik rullet ca. 14 forskellige biler, det var ikke helt så mange som vi havde håbet på, men desværre kom der afbud fra et par stykker og 1 havde ikke nået at få bilerne færdige.men så tog vi da bare privatbilen og rullede, når han nu alligevel var kørt efter det..

Alt i alt havde vi en rigtig hyggelig og meget solrig dag, det summede på flere måder, i værkstedet, på gårdspladsen og i teltet. Det så ud som om folk hyggede sig og fik snakket en del på tværs, unge som ældre, nye som gamle medlemmer og selvfølgelig også vores gæster.

Hermed siger både Bjarne og jeg, MANGE TAK for en hyggelig dag og på gensyn. Vi har nemlig nye planer i støbeskeen. Og HUSK I er altid velkomne til at ringe til Bjarne, tlf. 86440024, hvis I gerne vil have bilen på rullerne.

En særlig TAK skal lyde til mine altid trofaste medhjælpere, Kim Sørensen & Allan Sørensen (og

NEJ, de er IKKE brødre) og selvfølgelig også til grillmester Kjeld G. Jensen.