Sitemap    

L
  

2009

DM6: 29. & 30. august, Ring Djursland

Så kom turen til Ring Djursland, som jeg havde glædet mig til at køre på. Vi fik jo ikke lov til at køre der sidste år.
Nå, men tidtagningen gik OK, så jeg skulle starte i sidste tredjedel af feltet. Men igen, igen knækkede jeg en trækaksel. Nå, men den blev skiftet og så var det bare afsted igen. I både 2. & 3. indl. satte jeg igen nogle OK-tider.....men bare for at konstatere, at jeg igen endte lige udenfor finalerne - surt. Det er virkelig svært at komme med i finalerne i vores klasse, hvis man har et uheld - ØV
 

DM5: 9. august, Nisseringen

Så kom der endelig liv i Seat'en. Jeg lagde godt ud med 2. hurtigste tid i kl. 2, men så i 2.indl. var der en, som syntes jeg skulle køres af, det kostede så ca. 30 sek.
Nu var der så kun en mulighed, nemlig at sætte en god tid i 3.indl., hvilket jeg så også gjorde. Det samlede resultat rakte så til en b-finale, der var der så en , som syntes han skulle vende på tværs foran mig i første sving efter starten, så vi holdt forende mod forende....også skulle jeg også lige ha' et skub bagi, det var så den b-finale  . Så nu står det på hjemmearbejde igen igen...men ellers havde vi jo som sædvanlig en hyggelig weekend - og også denne gang med kanonvejr på Sjælland.

DM4: 23. - 25. juli, Ørnedalen

Vi ankom tirsdag aften til en pænt belagt ryttergård, men kunne godt se at en del bruger noget af ferien her...og det samme ville vi prøve. Der var nemlig først warm-up for os fredag - eller dvs. det blev der ikke, for vorherre havde virkelig åbnet for sluserne. Så måtte vi jo vente til lørdag og håbe på bedre vejr.
 
Efter baneservicefolkene havde kørt hele natten, var der gjort klar til os, så det var dejligt.
 
Tidtagningen gik nogenlunde, men jeg døjede med at gearkablet ville bøje, så det måtte jeg have skiftet inden 1. indl. Så ud til 1. indl. med ful fortrøstning....men, men, men så ville min trækaksel ikke holde se (se video) - ØV, så måtte vi igen have gang i værktøjet i ryttergården. Og så måtte jeg jo starte først i 2.indl., her gik det nogenlunde igen - tiden kunne have været bedre - men materielet holdt. I 3.indl. startede det godt igen, og jeg kom først fra start, men jeg ved ikke hvorfor jeg skal "snurre", når det går allerbedst.
 
Samlet gav det så altså ingen point denne gang. Men på trods af det og en forfærdelig masse regn havde vi nogle rigtig hyggelige dage på Ørnedalsbanen. TAK for det allesammen. (se flere billeder)

DM3: 1. juni, Nisseringen

Så blev det tid til at køre til Sjælland. Siden DM2 har jeg fået lov til at træne på Løvelbanen, MANGE TAK FOR DET, så det skulle jo gerne have hjulpet på div. tilvendinger.
Vi ankom til en godt fyldt Nissering sidst på eftermiddagen søndag, vi fik pakket ud og kom igennem div.kontroller, så det var klaret. Mandag var det så bare at komme ud og køre....og denne gang gik det MEGET bedre. Tidtagningen gav til 7. bedste i min klasse, så det var OK. 1.indledende lå på ca. samme niveau, så jeg kørte ud til 2.indledende med godt humør. Der kom jeg også godt fra start, men så måtte jeg lige en tur i autoværnet - det kaldes vist fejl 40 - det kostede en bøjet bære- og styrearm. Så blev der travlhed i ryttergården, heldigvis blev vi færdige til 3.indledende, hvor tiden igen kom ned på det rigtige niveau. Desværre betød mit "lille" uheld at jeg måtte starte 1'er i C-finalen - ØV, men så måtte jeg jo bare vinde den, fik jeg at vide. Det gjorde jeg så.....og så om bag i rækken til B-finalen, der kom jeg lidt dårligt fra start og kunne ikke se spor for støv i det første sving, men jeg fik da kæmpet mig op på en 4. plads.
Alt i alt en rigtig god, varm og solrig weekend....aldrig har jeg drukket så mange liter VAND.

DM2: 16. & 17. maj, Nysum

Så kom jeg endelig ud at køre. Forventningerne og spændingerne var høje....hvordan virkede den nye gearkasse og undervogn - og kan jeg finde ud af at bruge det????
Træningen gik OK, men så kom vi til tidtagningen....i regnvejr, så det blev til en rigtig ØV-tid. 1.indledende foregik også i regn, så jeg fik egentlig ikke rigtig prøvet bilen af.
Søndag startede vi op igen, vejret var heldigvis bedre, så nu håbede jeg på, at kunne få prøvet bilen lidt mere af. I 2.indledende kom jeg godt fra start og det gik vældig derudaf - indtil jeg tog en snurretur, så ....
3.indledende gik det derudaf igen, men desværre blev mine tider kun til en placering lige udenfor C-finalen.
Jeg er endnu ikke helt dus med bl.a. min nye gearkasse, så der skal vist trænes lidt mere.

DM1: 19.april, Estering

Ja....sådan så det så ud hjemme hos mig......det nåede jeg så ikke.
 
Men, men teamet og jeg arbejder på højtryk for at blive færdige til Nysum, d. 16. maj, FOR DET VIL JEG/VI. Heldigvis har jeg fået alle dele hjem, så det er "bare" at få det samlet.