Sitemap    

L
  

2010

DM7: 4. september, Nisseringen

 
Så kom tiden til sidste afdeling af DM, og der var spænding om placeringerne i stort set alle klasser, så der var lagt op til godt og spændende race.
 
Jeg startede ud med at køre klassens hurtigste tid under tidtagning, så det var rigtig godt. Desværre måtte jeg så udgå i 1. indledende pga. defekt trækaksel, så nu skulle der køres 2 rigtig hurtige tider. I 2. indledende satte jeg 2. hurtigste tid i klassen, men i 3. indledende kom jeg til at rulle lidt på starten, det udløste en tyvstart, dvs. 3 sek. oveni min tid. Så  skulle der køres TIL, det kunne også ses da jeg kom i ryttergården og mekanikerne måtte igang....ny sporstang, ny bærearm og lidt gaffatape, så var jeg kørende igen. Nå, men anstrengelserne gav mig 4. hurtigste totaltid i klassen og direkte i a-finalen, hvor jeg endte på 5. pladsen.
 
Dvs. årets samlede resultat blev til en 7. plads i DM, div. 2. Samlet set nåede jeg næsten min målsætning for året, på trods af mine problemer først på sæsonen. Alt i alt er jeg egentlig godt tilfreds med resultatet.

DM6: 31. juli, Ørnedalsbanen

Så blev det tid til den årlige motorsportsfestival, 3 dage med folkerace, rallycross og crosskarts....som sædvanlig blev det 3 hyggelige dage på trods af regn fra torsdag eftermiddag og hele fredag. Så det blev tidtagning i mudder, men hvorfor skulle det være anderledes end sidste år . Nå, men på trods af det satte jeg feltets 15. hurtigste tid, så det var godt, vejret taget i betragtning. Lørdag kørte vi de indledende runder, her lå jeg også og blandede mig mellem de bedste i min klasse. Det gav til en placering direkte i A-finalen, hvor jeg endte på en 6. plads.
Lørdag blev så sluttet af med fest/pokaloverrækkelse i teltet.
Alt i alt et rigtig godt arrangement på Ørnedalen.

DM5: 27. juni, Nisseringen

 Igen en varm og solrig weekend til race, denne gang på Nisseringen. Stilen fra Ring Djursland fortsatte og jeg kørte tider i top 6 i min klasse.....men desværre var jeg 1/100 sek. fra at komme i A-finalen  ØV. Så jeg måtte jo ud at kæmpe, men heldet faldt ikke ud til min fordel denne gang, så jeg blev 3. i B-finalen.

DM4: 5. & 6. juni, Ring Djursland

Så kom turen til Ring Djursland. Vi ankom fredag aften, fik pakket ud og nåede lige akkurat licens- & teknisk kontrol. Så havde vi en god lang lørdag formiddag med tid hygge og til at se lidt asfaltløb, for der var først træning og tidtagning om eftermiddagen.
Endelig fik jeg skub i Seaten og satte 4. bedste tid i min klasse, så det var rigtig dejligt, at få bekræftet at mine små ændringer virkede.
Tidlig søndag morgen startede jeg med store forhåbninger og heldigvis fortsatte stilen fra lørdag, og jeg kørte tider i top 6. Endelig lykkedes det at komme direkte i A-finalen, hvor jeg kørte mig til en 4. plads. 
En god weekend med høj solskin og nogle RIGTIG hyggelige aftener.
 
MANGE TAK FOR DET.

 

 
DM3: 23. maj, Ørnedalsbanen

Lørdag kom vi til Ørnedalsbanen, for licens- og tekniske kontrol skulle klares lørdag eftermiddag. Søndag var vi så klar til tidstagning og heats. Tidstagning gik rimeligt, så jeg skulle start e i 7. heat, her kom jeg rigtig godt fra start, men desværre kunne jeg ikke bremse hurtigt nok ned og kom til at ramme en anden kører.... og med mit livs 2. udelukkelse til følge. Så måtte jeg jo starte i 1. heat i 2. indl. og så prøve at køre 2 kanontider i de 2 sidste heat. Resultat blev til en C-finale som jeg vandt og gik videre til B-finalen, her blev jeg nr. 7.

DM2: 8. og 9. maj, Nysumbanen

Vi mødte op til en kold, våd og regnfuld dag. Dette kunne også ses på tiderne både til tidtagning og i 1. indledende, så lørdagens tider kunne næsten ikke være til andet end at smide væk. Søndag var vejret heldigvis meget bedre, det kunne også ses på tiderne. Resultatet blev en plads i B-finalen, men så.....lige på starten....gearkasseproDM2 Kim Sørensen med pokal og blomsterblemer IGEN, så der holdt jeg og kunne hverken komme frem eller tilbage, ØV.
Nå, men mens jeg holdt der, ventede Kim Sørensen (570) på at komme til at køre A-finale, som han blev 3'er i, TILLYKKE til ham.

DM1: 30. april, LøvelbanenOle på starten

Så blev det endelig tid til racersæsonens start, første løb skulle køres på Løvelbanen. De har netop udvidet deres bane og fået den godkendt til rallycross, så det var rigtig spændende.

Træningen gik OK, banen viste sig at være både spændende og teknisk krævende at køre på. I tidstagning kom jeg til at lave en fejl, så jeg ramte autoværnet og fik ingen tid, så jeg måtte starte først i 1. indledende, her blev tiden ikke for god, såeee...... I 2.indledende fik jeg desværre et puf i baghjørnet, så jeg snorede rundt. Så holdt jeg der, faktisk lige udfor alternativ spor, bilen trillede lidt frem også mente jeg at jeg ligeså godt kunne tage alternativ med det samme, jeg var jo alligevel bagefter......men, men det må man IKKE, så jeg fik min karrierres første udelukkelse af heatet (for at køre imod kørselsretningen). Det betød jo så, at jeg igen måtte starte i første heat i 3. indledende. Mine tider gav til en plads i C-finalen, men vi var kun 2 tilbage, så vi kunne ligeså godt rykke op i B-finalen med det samme, der blev jeg nr. 4, så efter DM1 ligger jeg på 10. pladsen.