Sitemap    

L
  

2017

Følg med i DM 2017, se stillingerne fra

___________________________________________________________________

CK 85, DM 6, 23. september, Nysumbanen

DM 6 og dermed finaleløbet skulle køres på hjemmebane. I CK 85 var absolut intet afgjort inden dagens løb, de øverste 4-5 placeringer meget tætte på point, så alt kunne ske. 
 
Niklas kørte 2 x 2. pladser og en 1. plads ind i de indledende heats. I finalen kørte han sig ind på 3.pladsen, hvilket var nok til at sikre sig titlen som Dansk Mester 2017 i Crosskart 85. Dejlig afslutning inden oprykning til CK 125 næste sæson.
 
 
 
 

CK 85, DM 5, 16. september, Nørlundbanen


DM 5 skulle køres på et nyt baneforløb i Ikast. 11 deltagere var de i CK85 denne gang, så der var kamp om placeringerne. Niklas kørte sig til 2 x 2.pladser og 1 x 3.plads, i finalen var han desværre uheldig at knække en styrekugle på 3. omgang. Han gennemførte finalen, men endte sidst ØV, ØV.
Ellers har han kun ros til den nye bane: "Den er skide sjov".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

CK 85, klubmesterskab, 5.8.2017 Nysumbanen

Årets klubmesterskab løb af stablen i denne weekenden. Niklas kørte sig til 3 førstepladser i de indledende heats. I finalen kom en af de andre lidt hurtigere fra start, og så er det jo svært at overhale, når der er begrænsning på 80 km/t, så Niklas måtte "nøjes" med en flot 2. plads. Og som han fik at vide til præmieoverrækkelsen til klubfesten om aftenen.....Desværre er det jo finalen, der tæller.....
 
Video fra præmieoverrækkelse for crosskart (lånt fra Pia S. facebook)
 
Videoer fra dagens løb:
 
Niklas Lau, 1. heat, kunne ikke optages pga. regn
Niklas Lau, 2. heat
Niklas Lau, 3. heat
Niklas Lau, a-finale
 

U18 Folkerace åben løb & CK 85 DM 4

27.7 - 29.7., Ørnedalsbanen

Så blev det tid til at årets motorsportsfestival skulle køres. Dagene bød på meget omskiftelig vejr, snart var det sol og så var der regn, det gav en meget våd og mudderet bane at køre på. Alligevel havde vi nogle rigtig hyggelige dage.
 
Markus kørte torsdag. Efter 1. heat kom han ind med en brækket aksel, der går ind i gearkasse. Heldigvis lykkedes det at finde en anden gearkasse, så den blev skiftet og han blev klar til 2. heat. I 3. heat var han uheldig igen....speederkabel satte sig fast og ville ikke slippe gassen, i mudderet nåede han ikke at få styret udenom autoværnet, så hele venstre side blev totalt ødelagt....Så nu må han igang med ny bil. Hans placeringer blev 3.plads, 2. plads og udgået, samlet placering, som 11 ud af 14.
 
                           
 
Niklas kørte indledende heats fredag og finale lørdag. Han lagde godt ud med en heatsejr og derefter 2. anden pladser. Så han var direkte videre til a-finalen lørdag. Det blev en rigtig våd og mudderet fornøjelse. 5 udgik på 1. halve omgang, heriblandt Niklas.
Samlet endte han på en 5. plads, som bedste dansker i et felt på 15 deltagere. 
             
 
 
 
 

CK 85, DM 3, 24.+25. juni , Nysumbanen


I weekendens løb kørte Niklas til UG og slange, hele 3 førstepladser i de indledende heats og så kørte han sig også ind på 1. pladsen i finalen. Max point til Niklas og en super glad dreng.
 
 
 

Folkerace U18, DM 3, 20. maj, Søholmbanen

Efter sidste løb blev Markus nødt til at lave ny motor, så den skulle prøves af til dette løb.
Under træning måtte han desværre trækkes ud, bilen ville slet ikke trække, så ikke just den bedst start....nå, men man fandt ud at at den ikke fik nok benzin. Desværre har problemet ikke helt ovre i 1. indledende, så der måtte igen makkes.
 
Dagens resultater blev 4., 3 og 2. plads i indledende heats, dette rakte heldigvis til en finaleplads. Her blev han 6'er.
 
 
 

Crosskart 85, DM 2, 12. maj, Løvelbanen

Til denne afdeling af DM var vi nødt til at forsørge at geare os ud af det med farten efter problemerne ved sidste løb, da vi ikke havde haft mulighed for at køre tændingscutteren ind inden løbet. Det gik OK. Niklas kunne dog godt ønskes sig lidt mere fart i karten, men det arbejder vi på til næste gang. Niklas fik en 3. plads og to 1.pladser i de indledene heats. I finalen kom han over målstregen som nr. 4. 
 

Folkerace U18, DM 2, 6. maj, Nysumbanen

Markus ser ud til at ville være med i første række i år. 2 første pladser og en 4.plads i de indledende heats og videre til finalen med flest point. Her blev det til en flot 2. plads på trods af en meget varm bil......køler var gået løs, så ingen køling, luftfilter faldet af og slange til ånderør fra motor hoppet op af beholder, så olie løb ned på forhjul, derfor alt det røg....
 

Crosskart 85, DM 1, 29. & 30. april, Nisseringen

Det blev en rigtig god start for Niklas i årets første DM. 2 førstepladser og 1 fjerdeplads i de indledende heats.
I finalen kørte Niklas sig ind på en 3. plads, desværre svigtede hans tændingscutter til at begrænse hastigheden lige efter start, så han blev udelukket pga. for høj fart og endte derfor på en samlet 9. plads. Ærgerligt men regler er regler.
Her ses måling i finalen. 
 

Folkerace U18, DM 1, 23. april, Nørlundbanen

 
Markus startede godt ud i årets DM. 3 andenpladser i de indledende heats, så direkte adgang til a-finale. Her blev det til en 4. plads. 

Videoer fra dagens løb: