Sitemap    

L
  

2011

DM7: 1. oktober, Løvel

Så var bilen endelig blevet færdig til årets sidste DM løb. Vi ankom fredag aften til Løvel, hvor der allerede var kommet en del. Vi fik pakket ud og jeg kom gennem kontrol, så alt var klar til lørdag morgen. Tidstagningen kunne have været lidt bedre efter min mening....man er måske lidt rusten, når man ikke har fået lov at køre mere i år end det jeg har. 1. indledende var heller ikke specielt god, men det blev heldigvis bedre og bedre, så jeg endte på en 3.plads i B-finalen. Endelig et løb med point og uden problemer med bilen.
Så nu er der kun småjusteringer, der skal laves i vinter.

 
NEZ: 18. september, Nysum

Endelig var der forhåbninger om at reservedelene var klar, så jeg kunne få bilen samlet igen, så jeg havde  glad tilmeldt mig løb......men, men, men så gik der en maskine i stykker hos leverandøren, det betød at jeg kunne hente reservedelene i Varde torsdagen til aften, men jeg kunne se det var næsten umuligt at få bilen færdig til lørdag, med mindre jeg skulle arbejde om natten. Så det blev til endnu et løb fra tilskuerpladserne.

DM6: 4. september, Ørnedalen

 Bilen står stadig adskilt, og reservedelene er ikke kommet tilbage endnu. Så jeg var heller ikke tilmeldt dette løb
 

DM5: 20. & 21. august, Nysum 

Jeg havde ikke tilmeldt mig dette løb. Bilen stod skilt ad på værkstedet, krumtap og svinghjul var sendt til afbalancering og der var bestilt ny kobling. Så familien og jeg bestemte os for en hyggedag på Nysum som almindelige tilskuere.

DM4: 28., 29. & 30. juli, Ørnedalen

 
Så havde jeg fået bilen klar ..... og lysten til at komme ud at køre, var også begyndt at vende tilbage. Vi ankom til høj solskin og en næsten fuldt belagt Ørnedalsbane torsdag middag, fik hurtigt pakket ud og slået telt op...også var det bare at nyde resten af dagen, se lidt folkerace (ungdom og ladies) og hygge.
Fredag stod dagen på folkerace kl. 1 & 2, hvor Allan, vores dækmand/fotograf skulle køre i kl. 1. Desværre kørte han i autoværnet ved alternativ spor, så han måtte udgå allerede efter 1.heat, så rigtig surt for ham.
Fredag var der også træning og tidstagning for rallycross. Banen var fin, tiden nogenlunde, så jeg skulle starte i 8.heat ud af 13  i 1. indledende om lørdagen.
Lørdag startede godt, jeg rykkede 3 pladser frem i klassen til 2. indledende....men allerede i første sving kom jeg med i et sammenstød, hvor jeg blev kraftigt påkørt, bøjede bærearm og fik rykket fjederben ud af top-lejet.(se film) Så blev der travlt for mekanikerne, men det blev fikset og jeg ville så lige prøve kobling og gear af, da jeg syntes der var noget galt....desværre havde jeg ret, jeg kunne kun sætte bilen i gear, hvis jeg holdt helt stille. Så jeg valgte at melde fra inden, jeg fik ødelagt gearkassen igen.
Bortset fra uheld, var det en rigtig dejlig motorsportsfestival, godt race, dejligt vejr....alt i alt et godt arrangement af FSAS.

DM3: 13. juni, Nissering

 
Jeg blev slet ikke tilmeldt til dette løb....gnisten til at makke er fuldstændig forsvundet efter gearkassen gik istykker, og mine reservedele var ikke nået frem. Håber jeg bliver klar både med bilen og mentalt til 3-dags løbet på Ørnen.

DM2: 20. maj, Løvel

Så blev jeg klar, både med bil og helbred.
Tidtagning gik OK, fik en placering ca. midt i feltet og skulle start i 7. heat til 1. indl. Her kom jeg godt fra start og satte da også en OK tid....men, men, men da jeg kom op i ryttergården fandt jeg ud af jeg manglede 1. og 2. gear, så måtte der makkes. Desværre uden held, så jeg måtte gå den tunge gang ned og melde fra  

DM1: 7. og 8. maj, Nysumbanen

Der manglede kun nogle få småjusteringer efter træningen 1 uge før 1. DM, og jeg var da også næsten klar.....men så måtte jeg en tur på sygehuset med galdestensanfald i ugen op til løbet, så desværre måtte jeg melde afbud...ØV