Sitemap    

L
  

2012

Tjek DM stillingen her  

 DM5: 11. & 12. august, Nysum 

Vi ankom til Nysumbanen fredag aften, så licens kunne overståes. Lørdagen startede ud med 2 gange træning, derefter tidstagning og 1. indledende. Resultaterne var lidt dårligere end sædvanlig 9. - 10. hurtigste i min klasse. Søndag skulle vi så køre resten af heatene. I 2. indledende hoppede bilen desværre ud af gear, og så vendte jeg lige pludselig på tværs, så dvs. en ikke særlig god tid. Resultaterne rakte til 4'er i b-finalen, så som sædvanlig ud at kæmpe for at komme videre. Et godt stykke inde i b-finalen måtte jeg desværre køre ud med en ødelagt trækaksel  .
 
Så IGEN, IGEN arbejde på værkstedet... 
 

DM4: 27. & 28. juli, Ørnedalen

Så kom turen til den årlige motorsportsfestival på Ørnedalen. I år skulle vi til licens og tekniske kontrol allerede onsdag aften, så teamet ankom til en godt fyldt ryttergård onsdag eftermiddag. Godt der var reserveret plads til os
 
Torsdag stod programmet på folkerace. Så vi nød vejret, fik hygget og set en masse race.
 
Fredag var det så min tur til at køre. Tidtagningen gav til 9. hurtigste tid i min klasse, så det var OK. Efter 1. indledende havde jeg 6. hurtigste tid i klassen, så jeg kunne kun være tilfreds med dagens resultat.
 
Lørdag morgen vågnede vi til en drivvåd Ørnedal, så der blev lynhurtigt skiftet til mudderdæk  Nå, men der var ikke andet at gøre end at forsøge sit bedste. Efter 2. indledende var jeg stadig 6. hurtigste i klassen, så a-finalen kunne skimtes forude. Desværre var heldet ikke helt med mig, for efter 3. indledende var jeg nu 9. så jeg skulle starte 3'er i b-finalen. Finalerne blev kørt i silende regn, åltså også b-finalen. Jeg kom godt fra start, desværre var der massen blandt bilerne bag mig i første sving, så jeg fik et puf i baghjørnet, blev vendt på tværs, og ramt i siden, og måtte gøre ud...ØV ØV ØV hjemmearbejde igen
 
 

DM3: 17. juni, Nisseringen

Lørdag, sidst på eftermiddagen ankom vi til en fyldt Nissering. Vi fandt en plads og fik pakket ud.
Kom igennem licens og teknisk kontrol, så  vi var klar til søndag morgen tidlig.
 
Tidstagning gik godt, 7. hurtigste tid i klassen. Desværre kørte jeg lidt langsommere i de 2 første indledende heat og fik først rigtig givet gas i 3. indledende....det var jo desværre for sent....men det gav alligevel til startposition i 1. række i B-finalen, hvor jeg blev treer.

DM2: 26. maj, Ørnedalen

Så blev det tid til årets pinseløb, denne gang på Ørnedalsbanen. Vi ankom fredag til aften til en meget varm og solrig bane. Fik hurtigt pakket ud, bilen gennem kontrol, så var det tid til aftensmad og afslapning inden morgendagens strabasser.
Tidtagning gik rigtig godt, der var kommet godt skud i Seaten, så det blev til 10. hurtigste tid af alle . I alle heat blev det til tider mellem de 13 hurtigste, og jeg lå hele tiden på kanten af en placering til a-finale i min klasse...men desværre rakte det kun til en b-finale med start i1.række, her kom jeg først fra start...men, desværre var der tumult bagved og jeg blev ramt af en, der blev vendt på tværs...og det gjorde jeg så også...ja så var jeg altså lige pludselig bagerst istedet for, ØV ØV...det blev så til en sidsteplads i b-finalen .
Nå, men på trods af at b-finalen ikke helt faldt ud til min fordel, syntes jeg allígevel at det havde været en god dag. Bilen kørte optimalt, kan være med i racet, så nu er det vist bare mig, der skal tunes lidt.

DM1: 4. maj, Løvel

Ankom til Løvel torsdag aften. Fik pakket ud, bilen gennem kontrol, så vi kunne være klar til fredag.
Tidtagning gik OK, fik en placering ca. midt i feltet og skulle starte i 5. heat til 1. indl. Her kom jeg først fra start og satte da også en bedre tid. I 2. indledende skulle jeg starte i 7. heat, så tiden var jo kun blevet bedre. I 3. indledende var jeg med i lidt tumult i 1. sving lige efter starten, det resultede i et punkteret baghjul, så tiden i 3. indledende blev ikke så god som de 2 andre. Dagens resultater rakte til en placering som nr. 2 i B-finalen. Her kom jeg også rimeligt fra start, der var skiften i placeringerne, desværre blev jeg kørt på efter en overhaling, så jeg måtte udgå med en bøjet bagbro. SÅ.....mit mål om at gennemføre alle løb, holdt så ikke helt .