2016

Følg med i DM 2016, se stillingerne fra

Crosskart 85, DM 3

29.-30. juli, Ørnedalsbanen

Årets motorsportsfestival og DM 3 i crosskart. 9 deltagere har tilmeldt i CK85, så der var spænding om startplacering i finalen. Niklas kørte sig ind på 4.plads, 2. plads og 3. plads i de indledende runder. I finalen kørte han sig ind på en 5. plads.

Folkerace U18 DM 3

26. juni, Nysumbanen

Søndag skulle Markus køre DM3. Han havde fået bilen standeret efter sidste løb. 15 tilmeldte var de i U18, så denne gang skulle de starte 9 i heat. Han lagde ud med en 6. plads, dernæst 4. plads, og 1 5. plads. Her fik han dog point for 4. pladsen, da en anden kører blev udelukket. Dette rakte til b-finalen, hvor han blev 2er igen, igen....

Crosskart 85, klubmesterskab

25. juni, Nysumbanen

Denne weekend startede med klubmesterskab for Crosskart og Rallycross. I CK85 var tilmeldt 5, der er heldigvis kommet 2 nye kører i denne klasse. Niklas klarede sig rigtig godt med 4 1.pladser og dermed klubmester.

Folkerace kl. 1 Nysum Cuppen 2

4. juni, Nysumbanen

Markus skulle nu køre 2. afdeling af Nysum Cuppen. Desværre blev det kun til træningen. Han ville åbenbart prøve at flytte nogle dæk med forenden, desværre kunne bilen ikke repareres, så han måtte gå den tunge gang og melde fra.

Folkerace U18 DM 2

28.-29. maj, Ørnedalsbanen

DM 2 i folkerace skulle køres på Ørnedalsbanen, 14 unge var tilmeldt i U18, så intet var givet på forhånd. Markus lagde godt ud med 2 anden pladser, i 3. indledende måtte han dog ned på en 5. plads. Dette rakte til plads i b-finalen. Her kørte han sig til en anden plads, så desværre blev det ikke ham, der gik videre til a-finalen.

Crosskart 85, DM2/CKKDK2

15.-16. maj, Nisseringen

DM 2 og 2. afd. af CKKDK blev kørt på Nisseringen. Niklas fik nogle rigtig gode placeringer. 2er i 1. indledende runde 1er i 2. indledende runde og 2er i 3. indledende runde, desværre blev han udelukket i 3. indledende da dommeren mente, han havde påkørt en anden kører. I finalen blev Niklas 3er også her var han uheldig at få en udelukkelse, da han havde kørt for stærkt. Så denne afdeling var ikke lige Niklas' løb.

Crosskart 85 DM 1

30. april - 1. maj, Nysumbanen

Til årets første afdeling af DM var 8 drenge tilmeldt i CK 85, så der skulle køres 2 heat i hver indledende runde. Det betyder selvfølgelig mere spænding om placeringerne til finalen. I de indledende heats blev det til to 3. pladser og en 2. plads til Niklas. I finalen blev det til en flot 3. plads, så god start på DM.

Crosskart 85, CKKDK 1

22. april, Løvelbanen

Bededag blev det Niklas' tur til at slå gang i sæsonen. 4 drenge havde tilmeldt sig i CK85 til Crosskart-Klubbens mesterskab CKKDK.
Niklas har kun nået at træne en enkelt gang, så han virkede lidt rusten. Det blev til 2 3. pladser og 1 4.plads i de indledende runder. I finalen kom Niklas over målstregen som nr. 4.

.

Folkerace kl. 1, Nysum Cuppen 1

16. april, Nysumbanen

Markus startede sæsonen med 1. afdeling i Nysum Cuppen. Han var den eneste der var tilmeldt i U18, så han blev spurgt om han ville køre med klasse 1 i stedet. Det takkede han ja til, og kom ud at køre imod 15 voksne.,
I 1. indledende kom han over målstregen som nr. 4, han skulle vist lige finde ud af at køre på en meget våd bane. I 2. og 3. indledende blev han henholdsvis 1-er og 2-er, så han havde vist fået styr på bilen. Disse placeringer gav ham direkte adgang til a-finalen, her endte han på en flot 4. plads. Så en glad og tilfreds dreng.